Iedereen wil zo lang mogelijk fit blijven;
het liefst zitten we later
als hoogbejaarden nog op de fiets!

Dat betekent vooral: in beweging blijven. Kunt u daar ondersteuning bij gebruiken? Lees verder op deze pagina of download ons themaboekje.

Ondersteun uw spieren en gewrichten

Bij beweging denken we vooral aan voldoende energie en sterke spieren. B-vitaminen zijn stoffen uit de voeding die zorgen voor energie en magnesium draagt bij aan de normale werking van de spieren.

Niet alleen de spieren, maar ook de gewrichten willen we gezond houden, zeker op latere leeftijd. Glucosamine kan door het lichaam zelf worden aangemaakt.

VitOrtho en NOW: kwaliteit voor een betaalbare prijs

De voedingssupplementen van VitOrtho en NOW zijn een aanvulling op een gezonde levensstijl. Onze natuurlijke en innovatieve producten worden met de grootste zorg en op basis van de beste ingrediënten samengesteld. Het belangrijkste doel hierbij is om kwalitatieve supplementen te bieden voor een ‘gezonde’ prijs. We willen namelijk dat ondersteuning van de gezondheid met voedingssuppletie voor iedereen bereikbaar is. Kies uit een betaalbaar en natuurlijk assortiment voor dagelijks gebruik.

Klik op de pot voor meer info.


 
Groenlipmossel
 
 
UC-II Collageen
type 2
Glucosamine
& Chondroïtine
Magnesium Citraat
200mg
B12 Actief
 

Blijf vooral gezond eten

Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau en zit in de voeding alleen in dierlijke producten, zoals vlees en zuivelproducten. Groene groenten zijn rijk aan calcium en magnesium. Een goede dagelijkse aanvulling op de voeding is volgens ons een multi, visolie en een vitamine D3 supplement. Glucosamine kan door het lichaam zelf worden aangemaakt. Hierbij speelt mangaan een belangrijke rol. Het vermogen om kraakbeen aan te maken kan afnemen bij het ouder worden. Ondersteuning van gezond kraakbeen komt op hogere leeftijd daarom ook vooral door het nemen van voedingssupplementen.
GEAVANCEERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN MET EEN GEZONDE PRIJS
VitOrtho BV
T (+31) (0)70-3010703
info@vitortho.nl