Rudy Proesmans

Orthomoleculair arts

Rudy Proesmans is orthomoleculair arts en heeft een praktijk in Boechout, België. Hij wist al vroeg dat hij arts wilde worden en mensen wilde behandelen op een natuurlijke manier met voeding, vitamines, mineralen en fytotherapie. Hij concentreert zich op hart- en vaataandoeningen, complementaire kankertherapie, kankerpreventie, chronische vermoeidheid en anti-aging. Proesmans is een veelgevraagd spreker op congressen over de hele wereld en in 2010 verscheen zijn boek ‘Optimaal gezond zonder medicijnen - Houd ziekte op afstand door de juiste voeding’.

Vier pijlers
Je kunt je gezondheid in eigen handen nemen door anders te eten, meer te bewegen, de juiste supplementen te nemen en mentaal gezond te zijn. Dat zijn de vier pijlers waarop onze gezondheid rust in de visie van Proesmans. Medicijnen zijn geen oplossing om gezond te worden en te blijven. Onze voeding daarentegen is nog altijd het beste geneesmiddel, aldus Proesmans.
VitOrtho levert exclusief voedingssupplementen van NOW en VitOrtho
VitOrtho BV | T (+31) (0)70-3010703 | info@vitortho.nl
Leveringsvoorwaarden | Disclaimer

VitOrtho Voedingssupplementen heeft Hart voor de Zaak!
De Hartstichting investeert al ruim 50 jaar in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.