Educatieplanner 1e helft 2018

Kennis is van groot belang, zeker voor u als gezondheidsprofessional

VitEducatief, de educatieve tak van VitOrtho Voedingssupplementen, biedt het gehele jaar door een hoogwaardig nascholingsprogramma met uiteenlopende onderwerpen, gerelateerd aan de natuurgeneeskunde in de ruimste zin van het woord. Natuurlijk worden onze bijeenkomsten geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen en werken wij samen met deskundige en enthousiaste docenten.

Bent u op zoek naar betrouwbare informatie over voeding, gezondheid en suppletie? Ook dan kunt u terecht bij www.viteducatief.nl.

In de Agenda vindt u een actueel overzicht van al onze scholingen en informatie over de inhoud, data en locaties, alsmede een digitaal aanmeldingsformulier. U kunt zich ook altijd per e-mail of telefonisch (070-3010671) aanmelden.

21-11-2017


28-8-2017


Wij zijn er persoonlijk voor u

Wij stellen uw wensen en verlangens centraal. Wij streven naar het bieden van optimale service en naar een open oog en oor voor elke klant. Door eenvoudig bereikbaar en benaderbaar te zijn en door transparante communicatie hopen wij dat u zich welkom bij ons voelt en dat wij u kunnen (blijven) enthousiasmeren met onze producten en kennisoverdracht.

Advies op maat
Onze productspecialisten helpen u graag. U kunt elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur bij hen terecht voor gedegen advies, met vragen of om casussen te bespreken.
Onze buitendienstadviseurs reizen het hele land af om u te woord te staan. Of het nu gaat om advies of kennis op maat, schapinrichting, of gewoon een goed gesprek, zij staan elke werkdag voor u klaar. Wenst u een bezoek van een van onze buitendienstadviseurs, neemt u dan contact op met Mariska Fiselier op 06 11129885 (Oost-Nederland) of met Carry de Bruijn op 06-30007967 (West-Nederland).

Ondersteunende materialen
Speciaal voor uw praktijk of winkel kunnen wij promotiemateriaal aanleveren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze collega’s. De dames van onze buitendienst brengen het desgewenst graag bij u langs.

VitOrtho Professioneel
Wist u al dat u op ons besloten gedeelte van de website altijd up-to-date wetenschappelijke achtergrondinformatie en productafbeeldingen kunt vinden die u bijvoorbeeld voor uw website of webwinkel kunt gebruiken? U vindt altijd de meest recente informatie over onze producten en de toepassing daarvan.
Deze informatie wordt voortdurend aangepast door onze productspecialisten en meteen bijgewerkt in ons systeem. Log in met uw account om tot het professionele gedeelte toegang te krijgen. Heeft u nog geen account? Op www.vitortho.nl/professioneel vindt u een digitaal aanvraagformulier.

Wetenschappelijke achtergrondinformatie
Voor alle producten geldt dat wij wetenschappelijke achtergrondinformatie op aanvraag beschikbaar hebben.

Online catalogus
Via VitOrtho Professioneel bestaat de mogelijkheid om de catalogus in zijn geheel te downloaden. Deze versie is altijd volledig geactualiseerd op het moment van downloaden.

Schappenplan
Dit plan is speciaal samengesteld voor de gezondheidsprofessionals en is een routeplanner om uw weg te vinden in ons assortiment.
Bent u nieuwsgierig of uw huidige assortiment overeenkomt met onze landelijke top 100 van producten? Of bent u van plan om een aantal producten op te nemen in uw assortiment? Dit plan biedt uitkomst door de heldere indeling. Vanzelfsprekend kun u ook een van onze productspecialisten of buitendienstadviseurs vragen dit plan uit te leggen en op een praktische manier te integreren in uw bestaande schappen.

2-8-2016


Hoe lees ik het etiket van de voedingssupplementen?

Het lezen van een etiket van een voedingssupplement (of zelfs van een gewoon voedingsmiddel) kan nogal eens vraagtekens oproepen. Wat betekent bijvoorbeeld Non-GMO of waar staat Doseringsadvies nu eigenlijk voor?Om daadwerkelijk te begrijpen wat er in een potje zit hebben wij hieronder een soort routebeschrijving gemaakt zodat u het etiket puntsgewijs kunt doornemen en zo een goede keuze kunt maken bij het vinden het juiste voedingssupplement.

Deze kunt u hier downloaden.

21-7-2016


GEAVANCEERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN MET EEN GEZONDE PRIJS
VitOrtho BV
T (+31) (0)70-3010703
info@vitortho.nl