Maak kennis met VitOrtho Voedingssupplementen en ons team

Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100% in om met onze producten en diensten een gezonde manier van leven te stimuleren. Gezond leven is alleen niet altijd even makkelijk! Door een druk bestaan kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je niet elke dag voldoende beweegt, ontspant en gezond eet. Dat geldt voor iedereen, maar ook zeker tijdens specifieke levensfasen, zoals zwangerschap, puberteit, ouderdom en andere situaties waarin je gezondheid juist een steuntje in de rug kan gebruiken. Voedingssupplementen kunnen jou helpen om voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Daarbij is het belangrijk om zuivere en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen te gebruiken die goed opneembaar zijn. Elke dag een goede multivitamine is absoluut geen overbodige luxe. Daarnaast kun je als basisaanvulling op een gezond voedingspatroon denken aan voedingssupplementen zoals vitamine C, vitamine D, visolie en magnesium.

Producten voor iedereen, voor elke portemonnee

VitOrtho Voedingssupplementen levert kwalitatieve voedingssupplementen voor een ‘gezonde’ prijs. We willen namelijk dat ondersteuning van de gezondheid met voedingssuppletie voor iedereen bereikbaar is. Kies uit een betaalbaar assortiment voor dagelijks gebruik. Ons belangrijkste doel hierbij is om kwalitatieve supplementen te bieden voor een ‘gezonde’ prijs.

Onze merken

VitOrtho Voedingssupplementen levert dé orthomoleculaire merken NOW en VitOrtho. Wij zijn gestart als dé exclusieve Nederlandse distributeur van NOW, wereldwijd een van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Ons eigen merk VitOrtho is zo’n 10 jaar geleden gelanceerd en ontwikkelt zich razendsnel. Klik op het merk voor meer informatie.

Advies

Via social media en beurzen verstrekken wij tips en adviezen over gezondheid om zo een gezonde leefstijl te stimuleren. Elke dag een goede multivitamine, aangevuld met enkele basissupplementen kan al een positieve bijdrage leveren aan je energie. Een therapeut of vitaminespecialist kan jou helpen bij een suppletie-advies op maat, waarbij wordt gekeken naar jouw specifieke situatie. Denk bijvoorbeeld aan een orthomoleculair therapeut, orthomoleculair diëtist, homeopaat en/of fytotherapeut.

Informatie en Educatie

VitOrtho Voedingssupplementen sponsort VitEducatief. Op VitEducatief.nl vind je interessant nieuws, advies en achtergrondinformatie op het gebied van voeding en gezondheid.

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie.
VitOrtho BV
T (+31) (0)70-3010703
info@vitortho.nl