Het VitOrtho Congres 2020

Jaarlijks organiseren wij, in samenwerking met VitEducatief, het zogenaamde VitOrtho Congres. Ons congres wordt op het gebied van inhoud, professionaliteit, actualiteit en prijs/kwaliteit verhouding als ‘zeer goed’ beoordeeld.

Het congres wordt dit jaar op vrijdag 12 juni gehouden. Het onderwerp van dit jaar is ons fantastisch elastische BREIN.
Diverse deskundige en inspirerende sprekers zullen de hersenen van de aanwezigen prikkelen met wetenschappelijke (en soms misleidende…) informatie over dit interessante, actuele en veelzijdige thema.

 

Wnneear je wkkaer bnet vrebirkuen je hresenne tssuen de 10 en 23 wtat. Gnoeeg om een goleimalp te ltean bderann.

Vindt u het niet bijzonder dat u bovenstaande zin kunt lezen en begrijpen? Onze hersenen zijn blijkbaar zo elastisch dat ze visuele waarnemingen als vanzelfsprekend kunnen omzetten in herkenbare woorden. En dit is nog maar 1 voorbeeld van de wonderlijke vaardigheden waarover ons brein beschikt. Het brein is een samenwerkingsverband van verschillende delen met elk een eigen verantwoordelijkheid voor een bepaald proces. Denk aan bijvoorbeeld beweging, hartslag, gevoel, gedrag, geheugen, emoties en nog ontelbare andere belangrijke vitale functies. Als ons brein niet goed functioneert, heeft dat directe gevolgen voor alles wat zich in ons lijf afspeelt.

Vroegboekkorting

Meld u nu aan en betaal slechts € 99,- excl. BTW. Vanaf 1 april betaalt u € 125,- excl. BTW.
Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee, uitgebreid biologische lunchbuffet, hapje en drankje na afloop, syllabus en goodiebag.

Wij ontvangen graag uw aanmelding

Accreditatie

Het congres is geaccrediteerd bij NVKH en KTNO (K11237), VVET en NVVM. De accreditatie-aanvragen bij MBOG, AVIG, FAGT, LVNT, VNRT en NWP lopen nog. Wij gaan er vanuit dat we daar eerdaags een bevestiging van krijgen.

Gezondheidsspecialisten beoordelen VitOrtho met een 8,4

Menu