Het VitOrtho Congres 2020
via livestream

Jaarlijks organiseren wij, in samenwerking met VitEducatief, het VitOrtho Congres. Ons congres wordt op het gebied van inhoud, professionaliteit, actualiteit en prijs-kwaliteitverhouding als ‘zeer goed’ beoordeeld.

Het congres wordt dit jaar op vrijdag 12 juni gehouden. Gezonde hersenen zijn van groot belang, maar helaas niet vanzelfsprekend. Daarom staat ons congres dit jaar geheel in het teken van ons BREIN. Met ons fantastisch elastische BREIN hebben wij in verband met deze onzekere corona-periode besloten om u het congres via een livestream aan te bieden. Gewoon vanuit uw eigen huis het hele programma volgen. Diverse deskundige en inspirerende sprekers zullen de hersenen van de aanwezigen prikkelen met wetenschappelijke (en soms misleidende…) informatie over dit interessante, actuele en veelzijdige thema.

 

Wnneear je wkkaer bnet vrebirkuen je hresenne tssuen de 10 en 23 wtat. Gnoeeg om een goleimalp te ltean bderann.

Vindt u het niet bijzonder dat u bovenstaande zin kunt lezen en begrijpen? Onze hersenen zijn blijkbaar zo elastisch dat ze visuele waarnemingen als vanzelfsprekend kunnen omzetten in herkenbare woorden. En dit is nog maar 1 voorbeeld van de wonderlijke vaardigheden waarover ons brein beschikt. Het brein is een samenwerkingsverband van verschillende delen met elk een eigen verantwoordelijkheid voor een bepaald proces. Denk aan bijvoorbeeld beweging, hartslag, gevoel, gedrag, geheugen, emoties en nog ontelbare andere belangrijke vitale functies. Als ons brein niet goed functioneert, heeft dat directe gevolgen voor alles wat zich in ons lijf afspeelt.

VitOrtho Congres: Ons fantastisch elastische BREIN

Vrijdag 12 juni 2020, 9:30 – 16:30 uur

Aanmelden

U betaalt slechts € 49,50 (excl. BTW) voor het volledige programma. De downloadlink voor de pdf’s van de presentaties ontvangt u van tevoren. U meldt zich eenvoudig aan via viteducatief.nl/congres, maar natuurlijk kunt u ons ook bellen (070-3010671) of mailen (info@viteducatief.nl).

Wij ontvangen graag uw aanmelding

Accreditatie

Door deel te nemen aan ons congres breidt u niet alleen uw kennis uit, maar wellicht ook uw benodigde studiepunten. Accreditatie bij KTNO (K11237), VBAG, VVET, NVKH, CAT, MBOG, NWP, LVNT en AVIG (6 punten PN). Accreditatie is in aanvraag bij de volgende beroepsverenigingen: FAGT en VNRT.

Locatie

Via livestream vanuit uw eigen huis te volgen.

 

Gezondheidsspecialisten beoordelen VitOrtho met een 8,4

Menu