Word jij het commerciële aanspreekpunt voor onze klanten? Ben jij een echte relatiebouwer en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (40 UUR)
Gedreven door passie en gemotiveerd door gezondheid mag VitOrtho Voedingssupplementen zich, na ruim 25 jaar actief te zijn in de markt, een onmisbare speler noemen op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen. Wij hebben van zowel het merk NOW als VitOrtho een ruim assortiment geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige producten met een gezonde prijs. Kwaliteit vind je niet alleen terug in onze producten, maar ook in de samenstelling van ons team en in onze bedrijfsvoering, waarbij wij altijd zoeken naar optimalisering van onze processen.

Wij zijn een relatief klein, maar professioneel bedrijf met een hecht team met een informele bedrijfscultuur. Wij hebben veel aandacht voor de producten die we leveren, de klanten die we bedienen, maar ook voor elkaar.

Functieomschrijving
Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de spin in het web. Je onderhoudt contacten met onze klanten via de telefoon, email en social media. Je beantwoordt vragen, verstrekt (product)informatie en advies, waarbij klantvriendelijkheid en service altijd centraal staan. Jij bent de link tussen verkoop, onze klanten en logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking, ondersteunt de general manager en de buitendienst daar waar nodig. Ten slotte speel je ook een belangrijke rol bij de ondersteuning van de afdeling marketing en onze educatieve tak ‘VitEducatief’.

Wat wij vragen?
Een enthousiast en daadkrachtig organisatietalent. Je bent een commercieel ingestelde teamplayer en weet jezelf en de organisatie representatief te vertegenwoordigen. Je hebt een passie voor gezondheid en belangstelling voor de orthomoleculaire geneeskunde. Je bent stressbestendig, werkt gestructureerd en efficiënt, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent proactief, servicegericht en zowel de interne als externe klant staat bij jou centraal.

En verder heb je:
• minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
• kennis van de voedingssupplementenbranche (pre)
• MBO+/HBO werk- en denkniveau
• een opleiding op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en/of drogist (pre)
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• goede sociale vaardigheden
• flexibele instelling

Wat wij bieden?
Een leuke, uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een ongedwongen sfeer, enthousiaste collega’s en korte lijnen.

Klinkt dit voor jou aantrekkelijk en heb je interesse, stuur dan een mail met je motivatie en cv naar werving@vitortho.nl. Voor meer vragen kan je contact opnemen met Wanda Visser, general manager (070-3010703).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.