Ons verhaal vertellen is niet voor iedereen weggelegd. Dat vraagt enthousiasme, kennis, doorzettingsvermogen en een eigen visie. Heb jij dat… dan ben jij de creatieveling die we zoeken!

DTP’er/content-maker (32-40 uur)

Gedreven door passie en gemotiveerd door gezondheid mag VitOrtho Voedingssupplementen zich, na ruim 25 jaar actief te zijn in de markt, een onmisbare speler noemen op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen. Wij hebben van zowel het merk NOW als VitOrtho een ruim assortiment geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige producten met een gezonde prijs. Kwaliteit vind je niet alleen terug in onze producten, maar ook in de samenstelling van ons team en in onze bedrijfsvoering, waarbij wij altijd zoeken naar optimalisering van onze processen. Wij zijn een relatief klein, maar professioneel bedrijf met een hecht team en een informele bedrijfscultuur. Wij hebben veel aandacht voor de producten die we leveren, de klanten die we bedienen, maar ook voor elkaar.

Functieomschrijving
Als DTP’er/content-maker zie jij het als een uitdaging om onze marketingafdeling en daarmee de hele organisatie te ondersteunen. Je bent vooral een creatieve ‘doener’ in deze functie met verschillende taken. Zo houdt jij je o.a. bezig met het opmaken en bewerken van communicatie-uitingen, zoals web- en social media content, flyers, advertenties, en wat al niet meer. Ook maak/bewerk je productfoto’s, bewaak en versterk je onze huisstijl en werk je mee aan het opzetten en uitrollen van marketing campagnes. Kortom, de werkzaamheden zijn erg gevarieerd.

Wat wij vragen?
Een enthousiaste, creatieve aanpakker en een echte teamspeler. Social media kanalen hebben voor jou geen geheimen en voor een ‘adhoc’ DTP klus draai jij je hand niet om. Je bent stressbestendig, werkt gestructureerd, efficiënt, bent een pietje precies, hebt oog voor kwaliteit en kunt zelfstandig naar deadlines toewerken. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, weet de juiste prioriteiten te stellen en heb je:

  • minimaal een afgeronde opleiding op mbo niveau 4, in de richting van online en offline vormgeving en mogelijk ook marketing
  • minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie met online en offline DTP/vormgeving.
  • uitstekende kennis van Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop. Onze systemen zijn gebaseerd op het Windows platform, kennis hiervan is een pré.
  • uitstekende kennis van WordPress met betrekking tot het ontwerpen, aanpassen en beheren van zowel templates als content. Begrip van basis html en css is je niet vreemd. Php/Scripting kennis is niet vereist.
  • ervaring met fotografie- en bewerking (ervaring met filmbewerking is een pré)
  • kennis van de regels voor opmaak en aanlevering van bestanden voor zowel drukwerk als online-content
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift en feeling voor schrijven van teksten
  • goede sociale vaardigheden
  • flexibele instelling

Wat wij bieden?
Een leuke, uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met uiteraard een marktconform salaris, mede afhankelijk van je opleiding en ervaring. Een werkomgeving met ongedwongen sfeer, enthousiaste collega’s en korte lijnen.

Klinkt dit voor jou aantrekkelijk en heb je interesse, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar werving@vitortho.nl. Voor meer vragen kan je contact opnemen met Wanda Visser, general manager (070-3010703)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.