Ons verhaal vertellen en orthomoleculair advies geven is niet voor iedereen weggelegd. Dat vraagt enthousiasme, flair, overtuigingskracht en kennis. Heb jij dat? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Orthomoleculair relatie- / accountmanager
(32-40 uur)

Gedreven door passie en gemotiveerd door gezondheid mag VitOrtho Voedingssupplementen zich, na ruim 25 jaar actief te zijn in de markt, een belangrijke speler noemen op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen. Wij hebben van zowel het merk NOW als VitOrtho een ruim assortiment geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige producten met een gezonde prijs. Kwaliteit vind je niet alleen terug in onze producten, maar ook in de samenstelling van ons team en in onze bedrijfsvoering, waarbij wij altijd zoeken naar optimalisering van onze processen.

Wij zijn een relatief klein, maar professioneel bedrijf met een hecht team en een informele bedrijfscultuur. Wij hebben veel aandacht voor de producten die we leveren, de klanten die we bedienen, maar ook voor elkaar.

Functieomschrijving
Als relatiemanager ben jij het gezicht van VitOrtho en bouw je actief mee aan de verdere groei van onze organisatie. Je opent nieuwe deuren en onderhoudt langdurige relaties met gezondheidsprofessionals. Denk hierbij aan artsen, therapeuten (voorschrijvers) en adviserende winkels. Je geeft op een enthousiaste, commerciële én deskundige manier uitleg over ons productassortiment en bespreekt de toepassingsgebieden van de producten. Daarnaast volg je de markt- en productontwikkelingen binnen de orthomoleculaire geneeskunde en denk je mee op het gebied van productontwikkeling en marketing.

standplaats Den Haag
  • minimaal 1 dag in de week onderweg

Wat wij vragen
Een stevige persoonlijkheid met charisma en overtuigingskracht. Je bent in staat om op orthomoleculair gebied deskundig advies te geven en weet je te verplaatsen in de klant. Daarnaast ben je van nature resultaatgericht, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een ondernemingsgeest en een proactieve, positieve houding.

Ook heb je:

  • mbo+ werk- en denkniveau
  • aantoonbare kennis van de orthomoleculaire voedingsleer
  • enkele jaren ervaring in een commerciële functie binnen de branche
  • een commercieel en klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden
  • digitale vaardigheid om klanten, naast telefonisch en fysiek, ook digitaal van inspiratie te kunnen voorzien
  • een rijbewijs en bent in het bezit van een auto

Wat wij bieden
Een leuke en uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met uiteraard een prima salaris en een compleet arbeidsvoorwaardenpakket inclusief telefoon en laptop. Je belandt in een werkomgeving met een ongedwongen sfeer, enthousiaste collega’s en korte lijnen.

Klinkt dit voor jou aantrekkelijk en heb je interesse, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar werving@vitortho.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Wanda Visser, general manager (070-3010703).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.