Het VitOrtho Congres 2022

Het VitOrtho congres 2022 EYEOPENER, het oog wil ook wat, is alweer voorbij. We blikken terug op een geweldige congresdag met zo’n 100 deelnemers live op locatie en nog eens ruim 100 deelnemers online. Een congres met inspirerende en leerzame presentaties, fantastische sprekers en vooral een hele goede sfeer.

Dorte Kramers, orthomoleculair epigenetisch therapeut en onze dagvoorzitter, heeft ons gedurende de dag op een fantastische manier door het programma geleid. Zoals vooraf aangekondigd, als een ware talkshow-host.

De sprekers Miranda Bosters-BoogaartErik MatserKatharina DeutschKarin HogenboomVerena Mulder en Casper Beukema hebben ons geïnspireerd met hun presentaties. De onderwerpen varieerden van iriscopie en EMDR tot aan de VolZicht methode van Karin Hogenboom. Er is ingegaan op de invloed van medicatie en op wat we kunnen doen aan de negatieve invloed van bepaalde ziektebeelden op onze ogen. Casper Beukema heeft ons meegenomen in o.a. de endocriene functies die vervuld worden door ons derde oog. Met deze variatie in onderwerpen zijn vrijwel alle facetten van het oog behandeld tijdens het EYEOPENER congres.

Het was ontzettend fijn om iedereen te mogen ontmoeten op locatie en wij hebben dan ook genoten van het samenzijn. Tijdens de heerlijke lunch en in de pauzes hebben de deelnemers de tijd gehad om bij te praten en contacten te leggen. En ook de stands van MuZIEumHolland PharmaVolZichtBiovisUitgeverij Arcturus en Rayid Nederland zijn druk bezocht.

Vanuit het VitOrtho team willen wij onze deelnemers nogmaals hartelijk bedanken! Voor een aantal VitOrtho medewerkers was het EYEOPENER congres hun allereerste VitOrtho congres en dit was een mooie gelegenheid om kennis te maken met de deelnemers.

Menu