Wat leuk dat u zich in wilt schrijven voor onze nieuwsbrief. Graag houden we u op de hoogte van wat er speelt achter de schermen bij VitOrtho. Ook hebben we regelmatig interessante acties en productintroducties. We streven ernaar om gemiddeld 2 keer per maand een algemene nieuwsbrief te sturen, zowel voor VitOrtho als VitEducatief. Indien u ook losse wetenschappelijke- en productinformatie wenst te ontvangen kan het voorkomen dat we u vaker mailen. U heeft te allen tijde de controle over uw keuzes, inschrijving en gegevens.

    Vul hieronder uw gegevens in
    *Door dit aan te vinken lichten we u ook tussendoor in over alle productinformatie en voorraden. Dit doen we alleen indien nodig, zoals bij leveringsproblematieken door bijv. het coronavirus en/of productwijzigingen die belangrijk zijn om tussendoor te communiceren.

    Let op: De inschrijving voor de VitOrtho nieuwsbrief en de inschrijving voor extra productinformatie zijn gekoppeld in een lijst in ons mailingsysteem. En de inschrijving voor de VitEducatief nieuwsbrief en de inschrijving voor de wetenschappelijke informatie zijn gekoppeld in een lijst in ons mailingsysteem. Houd hier rekening mee als u zich uit wilt schrijven voor onze nieuwsbrief, dit moet u dan wellicht naar wens op 2 plaatsen doen. Uw voorkeuren beheren en eventueel uitschrijven kunt u doen via een link aan de onderkant van iedere nieuwsbrief.

    Voer de getoonde code in