Het is in de huidige tijd haast niet mogelijk om alle nodige nutriënten uit de voeding te halen, waardoor het wenselijk is om aan te vullen met voedingssupplementen.

Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven

Soms kun je voor het behoud van je gezondheid wel wat ondersteuning gebruiken. Het is namelijk in de huidige tijd een hele uitdaging om alle essentiële nutriënten uit de voeding te halen. De kwaliteit van ons voedsel gaat enorm achteruit, terwijl de belasting voor ons lijf toeneemt (door de hectiek van de dag, milieuvervuiling etc.). Dergelijke factoren hebben een invloed op onze nutriëntenbehoefte. Meer dan genoeg redenen om je dagelijkse voeding aan te vullen met een goede multivitamine en eventueel de nodige basissupplementen.

Waar kun je supplementen voor inzetten?

Naast preventief goed voor je gezondheid zorgen heb je weleens de behoefte om een specifiek punt aan te pakken. Neem bijvoorbeeld het immuunsysteem. Het immuunsysteem is een biologisch verdedigingssysteem. Het bestaat uit een ingewikkeld netwerk van cellen en processen dat ons lichaam beschermt. Dit systeem vraagt soms wat aandacht. Je kunt je voeding aanpassen om extra vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Ook kun je supplementen slikken, zoals Vitamine D, Vitamine C, Zink en Andrographis, welke mede zorgen voor een goede weerstand.

Wij bieden een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige supplementen aan. Deze worden met name geadviseerd door gezondheidsspecialisten. Een holistische benadering staat daarbij voorop. Dat houdt in dat niet alleen het zieke orgaan of ontregelde lichaamsproces centraal staat, maar ook de totale samenhang van lichaam en geest. Er worden dan diverse leefstijlonderdelen met elkaar gecombineerd, zoals voeding, suppletie en beweging om het gewenste resultaat te behalen.

Tips bij het kiezen van een merk?

  • Kies voor een merk met een nauwe samenwerking met een opleidingsinstituut. Deze hebben veel kennis in huis en werken voornamelijk met kwalitatief hoogwaardige producten
  • Bekijk of het merk ook door gezondheidsspecialisten wordt voorgeschreven. Dit kun je zien op de website (door te bekijken of ze ook een zakelijke pagina hebben). Een goede gezondheidsspecialist werkt alleen met merken die met goede ingrediënten en samenstellingen werken.

Tips bij het kiezen van een goede multi?

  • Kies voor een betrouwbaar merk
  • Kies voor biologisch actieve vormen
  • Let op de mineraalverbindingen die worden gebruikt
  • Kijk naar de doseringen van de belangrijkste vitaminen en mineralen.

Menu