Wij geloven in samen ondernemen en ontwikkelen veel materialen als service of ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten.

Wij geloven in samen ondernemen

De juiste ondersteuning en service zien wij als een essentieel onderdeel van samenwerken. We zijn leveranciers van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen, maar daar houdt het niet bij op. We delen kennis over onze producten en de toepassingen zodat u uw cliënten uitstekend weet te adviseren. Daarnaast ontwikkelen we materialen om u te ondersteunen bij de verkoop van onze producten in uw praktijk of in de winkel. We hebben ook veel materialen beschikbaar, zoals brochures en flyers, om in de praktijk neer te leggen of in winkel uit te delen aan uw klanten.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Producttrainingen
  • Schappenplannen
  • Uitgebreide testset om producten door te meten
  • Winkelacties
  • Presentatiedisplay
  • Marketingmaterialen; poster, flyers, brochures etc.

Professioneel marketingteam

Het meeste materiaal ontwikkelen wij op maat, zodat het volledig aansluit bij uw wensen. We hebben een professioneel marketingteam, bestaande uit vier medewerkers. De twee grafisch vormgevers in het marketingteam hebben alle kennis en ervaring in huis om het gewenste materiaal te ontwikkelen. We doen alles in huis, waardoor we heel flexibel zijn en optimaal kunnen ondersteunen.

Voordelen van een VitOrtho account voor specialisten

Geniet van diverse voordelen door een account aan te vragen als gezondheidsspecialist. Met gezondheidsspecialisten worden professionals bedoeld die beroepsmatig voedingssupplementen verkopen of voorschrijven. Met een account kun je als gezondheidsspecialist zelf online bestellenmaterialen downloaden en kun je onder andere bij VitOrtho terecht voor service & ondersteuning, informatie & (bij)scholing. Profiteer ook van extra inkoopkorting. Indien u nog geen VitOrtho account heeft, dan kunt u deze hier aanvragen.

Testen met gemak

Wij hebben een compacte, praktische testset met alle producten van NOW en VitOrtho beschikbaar. De testset wordt met grote zorg samengesteld; zo zijn de buisjes van hoge kwaliteit glas en is de kistombouw met de hand vervaardigd door vakmensen. De testbuisjes moeten immers van optimale kwaliteit zijn, zodat er optimaal getest kan worden.

Lees meer

Producttrainingen

Het VitOrtho Voedingssupplementen-assortiment bestaat uit ruim 250 producten. Onze productpresentaties geven u extra ondersteuning om uw cliënt optimaal te kunnen voorzien van deskundig advies. Tijdens deze presentaties leert u meer over de eigenschappen van nieuwe producten en over producten die uw speciale interesse hebben. We geven regionale producttrainingen gericht op een bepaald onderwerp en presentaties kunnen op maat worden gemaakt voor uw locatie. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze buitendienstadviseurs.

Winkelacties en presentatiedisplays

Om onze producten bij u in de winkel of praktijk extra onder de aandacht te brengen en te promoten ontwikkelen wij regelmatig acties. Dit doen we om fysieke winkels en praktijken te ondersteunen. De actiemechanismes variëren van het verstrekken van leuke, handige of lekkere gadgets bij aankoop van een van onze producten tot aan kortingsacties. Op die manier stimuleren we de verkoop van die producten en geven we de consument iets extra’s.

Wij hebben ook een presentatiedisplay ontwikkeld waarmee u de voedingssupplementen van VitOrtho en/of NOW op een mooie manier in uw winkel of praktijkruimte kunt presenteren. De presentatiedisplay is vervaardigd van stevig pvc en heeft een transparante kunststof houder die kan worden voorzien van een verwisselbare topkaart, waardoor deze flexibel inzetbaar is.

Neem contact op met een van onze buitendienstadviseurs bij interesse.

Menu