VitOrtho Voedingssupplementen is leverancier van dé orthomoleculaire merken VitOrtho, VitOrtho Kind en NOW.

Leverancier van de merken VitOrtho, VitOrtho Kind en NOW

VitOrtho Voedingssupplementen is leverancier van dé orthomoleculaire merken VitOrtho en NOW. Wij zijn gestart als dé exclusieve Nederlandse distributeur van NOW. Ons eigen merk VitOrtho is ruim 10 jaar geleden gelanceerd en ontwikkelt zich razendsnel. VitOrtho Kind is als sub-label onder VitOrtho ontwikkeld met een specifiek assortiment voor kinderen. Met deze merken leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten voor een ‘gezonde’ prijs. Wij zijn zeer kritisch als het gaat om de samenstelling van onze producten, waarbij we streven naar een zo schoon mogelijk product (clean label) en gebruik maken van de best opneembare verbindingen.

Klik op VitOrtho, VitOrtho Kind en/of NOW voor meer informatie

Het merk VitOrtho

VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief (therapeuten)merk van Nederlandse bodem en biedt geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij het samenstellen van producten kiezen wij altijd voor de best mogelijke ingrediënten, waarbij het gebruik van optimaal opneembare verbindingen centraal staat. Wij streven ernaar een bijdrage te leveren aan een optimale gezondheid en vitaliteit voor iedereen. Vandaar onze slogan: VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie.
Lees meer

VitOrtho Kind

Met VitOrtho Kind, een lijn voedingssupplementen speciaal voor kinderen, leveren we ook een bijdrage voor de ‘kleintjes’. Voor een gezonde opvoeding is een aantal puzzelstukjes zeer belangrijk, zoals genoeg water drinken, gezond eten, voldoende bewegen en natuurlijk voedingssuppletie! Wij maken ouders bewust van het feit dat een gezond kind een blij kind is. Daarnaast is jong geleerd oud gedaan, dus hoe sneller kinderen gewend zijn aan een gezonde leefstijl hoe beter!

Voor kinderen is het van het grootste belang dat ze voldoende macro- en micronutriënten binnen krijgen, want na het eerste levensjaar tot de puberteit groeien kinderen enorm. Ze doorlopen verschillende ontwikkelingsfasen en ondergaan diverse lichamelijke veranderingen. Bij al deze processen zijn veel micronutriënten betrokken.
Lees meer

Het Merk NOW

VitOrtho Voedingssupplementen is al bijna 30 jaar erkend distributeur van de producten van het Amerikaanse merk NOW in Nederland. NOW is wereldwijd een van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP-) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Sinds de oprichting in 1968 is NOW uitgegroeid van een klein familiebedrijf voor gezonde voeding tot een wereldwijd opererende producent en leverancier van voedingssupplementen. NOW wordt in meer dan 70 landen vertegenwoordigd en heeft in totaal zo’n 1.500 medewerkers in dienst. Het bedrijf hanteert als voornaamste principe dat kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke gezondheidsproducten betaalbaar moeten zijn voor een zo groot mogelijk deel van de bevolking.
Lees meer

Het assortiment

VitOrtho Voedingssupplementen kent ruim 250 producten, verdeeld over de merken VitOrtho, VitOrtho Kind en NOW. Bekijk hier het volledige assortiment.

 

 

 

Menu