VitOrtho Kind is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Jong geleerd is oud gedaan.

Het merk VitOrtho Kind

Voor een gezonde opvoeding is een aantal puzzelstukjes zeer belangrijk, zoals genoeg water drinken, gezond eten, voldoende bewegen en natuurlijk voedingssuppletie!

Juist voor kinderen is het van het grootste belang dat ze voldoende macro- en micronutriënten binnen krijgen. Na het eerste levensjaar tot de puberteit groeien kinderen gemiddeld zo’n 7 cm per jaar. Bovendien doorlopen ze verschillende ontwikkelingsfasen en ondergaan ze diverse lichamelijke veranderingen. Bij al deze processen zijn veel micronutriënten betrokken. Bij een ruime voorziening van macro- en micronutriënten kunnen organen en orgaansystemen, zoals het brein en de spijsvertering, zich goed ontwikkelen. Deze ontwikkeling is vaak bepalend voor de rest van het leven. Jong geleerd is oud gedaan.

De voordelen voor u

  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Gezonde prijs
  • Goed opneembare verbindingen
  • Biologisch actieve stoffen
  • Clean label
  • Eerlijke etikettering
  • Samenstellingen op maat voor kinderen

 

 

 

Samenwerkingen om gezond gedrag bij kinderen te stimuleren

Sharon van Putten | Blijbuikje

Wij werken samen met groepsleerkracht Sharon van Putten. Zij heeft dé manier gevonden om haar leerlingen gezonde producten mee naar school te laten nemen. Zij heeft een leuk, educatief (voor)leesboek geschreven over een jongetje (Blijbuikje) dat zijn ouders kwijtraakt en in een (eng) dierenbos terechtkomt. Tijdens zijn zoektocht leert hij via allerlei spannende avonturen dat de dieren gezond eten en drinken. Daar wordt zijn buikje blij van en hij wordt ook steeds fitter! Ook leert hij hoe belangrijk de natuur, mensen en dieren voor elkaar zijn. De kinderen in Sharon haar klas raakten enthousiast, praatten erover en namen steeds vaker gezondere producten mee (Kijk juf, de banaan van Aap Gaap).

Echt een onderwerp dat past bij VitOrtho en een echte aanrader voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Kijk voor meer informatie op www.blijbuikje.nl.

Suppletie voor kinderen

Voor een gezonde opvoeding is een aantal puzzelstukjes zeer belangrijk, zoals genoeg water drinken, gezond eten, voldoende bewegen en natuurlijk voedingssuppletie! Wij hebben een lijn voedingssupplementen ontwikkeld, speciaal voor kinderen. Op deze manier kun je een gezonde voeding aanvullen met supplementen, want juist voor kinderen is het van het grootste belang dat ze voldoende macro- en micronutriënten binnen krijgen. Klik hier voor meer informatie over de producten.

 

 

 

 

 

Menu