Wij zijn al zo’n 30 jaar leverancier van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen met een ‘gezonde’ prijs.

Combineer advies en begeleiding met onze producten en dienstverlening

Als gezondheidsspecialist kom je dagelijks in contact met verschillende vraagstukken en casussen. Met jouw advies en begeleiding, gecombineerd met onze kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening, help je jouw cliënten op weg naar een betere gezondheid. Wij komen dan ook graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Je wilt toch alleen het allerbeste voor uw cliënten? Bekijk hier de voordelen van werken met onze merken.

“Kwaliteit betekent: je best doen, ook als niemand kijkt” Henry Ford

De voordelen

  • Een betrouwbare partner
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Deskundig advies
  • Uitstekende service en ondersteuning
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Compleet orthomoleculair assortiment
  • Professionele informatie en (bij)scholing

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie

Wij leggen de focus op onze voedingssupplementen als onderdeel van een gezonde leefstijl, wetende dat een gezonde leefstijl preventief en als geneeskunde de nodige effecten laat zien. Wij helpen door mensen te inspireren en te motiveren richting die gezonde leefstijl, door te blijven ontwikkelen en bovenal: wij helpen met onze producten. Wij helpen je als zakelijke relatie door persoonlijk en op maat te ondersteunen, te adviseren en te voorzien van alle nodige (wetenschappelijke) informatie over de in onze producten gebruikte stoffen. Dit laatste doen we via VitEducatief.

Voordelen van een VitOrtho account voor specialisten

Geniet van diverse voordelen door een account aan te vragen als gezondheidsspecialist. Met gezondheidsspecialisten worden professionals bedoeld die beroepsmatig voedingssupplementen verkopen of voorschrijven. Met een account kun je als gezondheidsspecialist zelf online bestellen, materialen downloaden en kun je onder andere bij VitOrtho terecht voor service & ondersteuning, informatie & (bij)scholing. Profiteer ook van extra inkoopkorting.

Testen met gemak

Wij hebben een compacte, praktische testset met alle producten van NOW en VitOrtho beschikbaar. De testset wordt met grote zorg samengesteld; zo zijn de buisjes van hoge kwaliteit glas en is de kistombouw met de hand vervaardigd door vakmensen. De testbuisjes moeten immers van optimale kwaliteit zijn, zodat er optimaal getest kan worden.

Lees meer

Service en ondersteuning

Wij geloven in samen ondernemen. De juiste ondersteuning en service zien wij als een essentieel onderdeel van samenwerken. We zijn leveranciers van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen, maar daar houdt het niet bij op. We delen kennis over onze producten en de toepassingen zodat je jouw cliënten uitstekend weet te adviseren. Daarnaast ontwikkelen we materialen om je te ondersteunen bij de verkoop van onze producten in jouw praktijk of in de winkel. We hebben ook veel materialen beschikbaar, zoals brochures en flyers, om in de praktijk neer te leggen of in winkel uit te delen.

Lees meer

Testimonials

Menu