Op deze pagina vertellen wij meer over ons beleid ten aanzien van het coronavirus.

Ook in deze tijd geldt VitOrtho helpt!

Het is een onzekere periode voor iedereen. VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie. Om hieraan te voldoen gaan wij volledig door met het leveren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. We weten hoe groot het belang van supplementen is, zeker voor wat extra weerstand. Wij hebben onze prioriteiten anders ingedeeld en laten veel activiteiten even voor wat het is. We zijn met het volledige VitOrtho Team alleen nog gericht op het verwerken van orders en het leveren van onze producten. Dat schept saamhorigheid en maakt ons team nog sterker. Wij hebben uiteraard extra maatregelen genomen. Onze medewerkers werken op gepaste afstand van elkaar, zijn voorzien van voldoende vitamine C en de hygiënerichtlijnen zijn aangescherpt.

 

Wilt u uw weerstand een boost geven? Denk niet alleen aan vitamine C, maar ook vitamine D3 en zink spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast kunt u nog aan veel andere producten denken. Benader uw gezondheidsspecialist voor meer informatie. Werkt u als gezondheidsspecialist? Onze buitendienstadviseurs werken vanuit huis en staan klaar om advies te verstrekken.

Door het grote aantal bestellingen en de afwezigheid van een aantal collega’s kan de levering echter alsnog enige vertraging opleveren. Wij vragen uw begrip hiervoor en zullen alle orders zorgvuldig in behandeling nemen. Tevens geldt dat ook onze toeleveranciers te kampen hebben met de wereldwijde gevolgen van deze noodsituatie waardoor ook in de komende periode de levertijden van producten mogelijk langer kunnen zijn. Hierdoor weten wij niet altijd wanneer voorraden aangevuld kunnen worden.

Gezondheidsspecialisten beoordelen VitOrtho met een 8,4

Menu